Gânduri și emoții după cea de a III-a ediție a cursului Bazele Predării Interactive A Unei Limbi Străine

Astăzi vine o altfel de postare din sală de clasă.. e o postare despre profesorii cu care m-am jucat o zi întreagă.

Ieri, 26.06.2021 am avut bucuria de a susține cea de a III-a ediție a cursului meu: Bazele Predării Interactive A Unei Limbi Străine unde am avut în sala de clasa 7 profesoare… o combinație fascinantă: 2 profesoare de engleză, 1 profesoară de germană, 1 învățătoare, 2 profesoare de balet și 1 profesoară de dans sportiv. Una dintre participante fiind chiar mama uneia dintre elevele mele.

Ce grup? Așa-i?😅

Deși aveam emoții în gând și în suflet legat de ce informații le voi transmite și cu ce vor pleca cele care au venit aici deși nu predau o limbă străină, cursul s-a terminat cu un feedback minunat.

Cred ca toate au ajuns ieri alături de mine cu un anumit scop și am savurat împreună acest lucru.

Una dintre bucuriile mele sufletești e că au venit oameni chiar de departe pentru a mă cunoaște și pentru a descoperi ceea ce aduce cursul: Cristina a venit din Focșani, Brigite de la Oradea, iar Diana din Jimbolia.. cu mari emoții pentru ca abia își luase carnetul de șofer.

Am început cursul pe terasa locației, într-un cadru minunat. Am lăsat cele mai interactive jocuri chiar pentru final când atmosfera s-a destins.

Atașez o fotografie cu terasa pregătită pentru curs.

Una dintre cele mai frumoase părți, confirmate și de cursante, a fost că am experiementat împreună fiecare joc, fiecare activitate, fiecare cântecel. Astfel am simțit cum se simte un elev atunci când facem prezența printr-un cântecel, când descoperă cookie-ul sub perna lui, când citește gândurile colegilor de pe gratefulness plate, când dă cu GIANT HAMMER , deschide plicul expediției speciale sau e un pion la GIANT BOARD GAME.

Întâlnirea de ieri mi-a adus în atenție ceva personal. Iubesc să lucrez cu copiii, acolo îmi e locul și inima, dar mă simt împlinită și plină de bucurie când transmit asta adulților. Mă simt fantastic formând oameni, oferind informație, răspunzând la întrebări și povestind despre experiența mea de zi cu zi ca profesor, ca manager, ca antreprenor și ca mamă.

După întâlnirea de ieri:

 ⁃ cred că în toamnă va urma o ediția a IV-a, dacă Nicholas mă ajuta să realizăm asta împreună având atunci vreo 7 luni de sarcină

 ⁃ voi începe să gândesc cum să mut experiența cursului online

 ⁃ voi scrie următoarele pagini a cărții pe care intenționez să o public

 ⁃ voi continua să investesc în mine și să mă bucur că sunt profesor 

Dragile mele cursante, vă sunt recunoscătoare pentru energia de ieri, pentru timpul investit și dorința de explora și evolua în luma educației.

Vă mulțumesc Andra, Emilia, Alexandra, Iulia, Diana, Brigita și Cristina pentru ziua de ieri, pentru zâmbete, râseste, povești și energie!

Revin cu un UPDATE pe blog cu feedback-ul cursantelor dat în scris, ca să vedeți experiența de ieri și prin ochii lor.

Multumesc Cristina!

Am inchiat cursul prin a ne face câte un gratfulness plate că a amintirire a participării la acest curs alături de acest grup. 

Cu entuziasm și recunoștință,

Ioana Mafteiu ( Profesoara de Joacă )

Te-ar putea interesa și...