GIANT HAMMER – Ore de Engleză Predate Interactiv

Astăzi aduc în mediul online un joc prin care puteți fixa sau recapitula cuvinte din vocabular predate la orele de engleză.

Iubesc să ma joc cu copiii, dar deja știți asta, iar dacă nu știți… o spune numele blog-ului. Mă simt bine printre copii când energia din sala de clasă este plină de entuziasm, curiozitate și elevii mei sunt încântați că pot învăța ceva nou.

GIANT HAMMER este un ciocan de la Jumbo, a costat în jurul sumei de 5 lei și a captivat întreagă grupă.

Eu l-am folosit astfel: Am așezat flash cards-urile pe jos/pe tablă și am invitat fiecare elev să ia ciocanul și să lovească imaginea denumită de mine spunându-le: “HIT THE …. “. La grupa elevilor de 6 ani, dupa primele două runde i-am lăsat pe ei să se joace. Veți putea vedea în filmulețele atașate.

Extrem de simplu, nu? 

Câtă bucurie putem aduce cu astfel de jocuri în sala de clasă și cât de mult contează cum captăm noua generație de elevi. Deși există mulți susținători ale vechilor metode, spun cu mâna pe inimă ca își au și acestea locul în sala de clasă, dar noua generație de copii care vede, aude și este expusă la atât de multe lucruri și posibilități, va căuta mereu ceva inovativ și interactiv în sala de clasă. Rezultatele sunt pe măsură! Credeți-mă.

Voi posta săptămâna viitoare cum putem folosi GIANT HAMMER la orele de matematică ale clasei pregatitoare și clasa a II-a, cât și la grădiniță. 

Vezi cum am jucat acest joc la grupa 3-4 ani:

Vezi cum s-au jucat copiii acest joc la grupa de 6 ani:

Cu bucuria de a împărtăși cu voi,

Profesoara de Joacă

Te-ar putea interesa și...