Activități de Crăciun 3-7 ani – Engleza Interactivă

Anul acesta de Crăciun m-am mobilizat și am pregătit un prim pachet cu resurse educaționale pentru profesori, dar și pentru părinți.

Am tot avut cerere pentru astfel de pachete, dar abia acum am găsit timpul și energia.

Veți fi surprinși în mod plăcut de acest pachet.

Îl recomand cu bucurie:

PROFESORILOR pentru activitățile de clasă având materiale deja pregătite. Fișele sunt în jurul vocabularului de Crăciun fiind însoțite de flash cards și jocuri pentru fixarea vocabularului, dar și de activități menite să recapituleze noțiuni de bază ale limbii engleze: culorile, simturile, partile corpului. Activitatile sunt interactive si distractie. De exemplu partile corpului le recapitulam folosindu-ne chiar de Mos Craciun, iar culorile prin a colora corespunzator un brad de Craciun.

Avem si activitati care implica partea de LISTENING, jocuri simple cu YES si NO si chiar un reading comprehension pentru începatori bazat pe vocabular de Craciun.

PĂRINȚILOR pentru bogăția de activități care pot ti făcute în zilele rămase până la Crăciun. Puteți face seara de activități sau un weekend dedicat Crăciunului în care să vă așezați pe covor și să descoperiți împreună cuvintele prezentate pe Flash Cards, denumirea în limba engleză și activitățile din jurul cuvintelor. Avem o fișă FUNNY CHRISTMAS unde zăpada trebuie colorată în roz, nasul omului de zăpadă e verde… totul e o distracție ieșită din tipar .. o distracție de care vă puteți bucura împreună. Nu trebuie să fii profesorul copilului tău, ci doar partenerul de joacă. Activitățile vă oferă ocazia de a colora împreună, a face puzzle, a lipi, a citi, chiar și a trasa linii și a inventa jocuri.

Eu am printat pachetul gândit de mine, dar “pus în scenă” de Alin, care e soțul meu și e graphic designer și am invitat-o pe Anastasia, fiica unei prietene dragi și totodată eleva mea din 2020. 

Împreună cu Anastasia vă arătăm câteva activități din pachetul dedicat copiilor de 3-7 ani și chiar câteva jocuri pe care le puteți face acasă.

Christmas Vocabulary Sheet & The Flashcards

Pentru o prima activitate am ales doar 8 cuvinte pe care le-am introdus Anastasiei cu ajutorul flash card-urilor. Ea a ales 8 cartonașe, le-am numit pe rând și am ales să fixez noțiunile prin 2 jocuri foarte îndrăgite în sala mea de clasă care se potrivesc la fel de bine și acasă.

Jocul Touch The – potrivit pentru recunoaștere

Jocul What’s missing? – potrivit pentru dezvoltarea atenției 

Și am continuat cu activități care au implicat vocabularul de Crăciun. Printre activitățile pregătite în pachet se numară:

Christmas Puzzle – Let’s count

Christmas Colouring Activity – Colors Review

Christmas Counting Activity

Christmas Counting Activity

Christmas I SPY Game

Christmas I SPY Game

Decorate a Christmas Tree 

Christmas – YES or NO Game

Christmas – YES or NO Game

It’s Puzzle Time – based on the Christmas vocabulary 

Santa’s Body Parts

Acestea reprezintă cam 60% dintre activitățile din pachet. Eu am avut puțin timp la dispoziție alături de Anastasia și am ales doar câteva activități care știam că i-ar aduce ei bucurie.

Sper ca prin acest articol și prin ideile pozate și filmate să vă fi ajutat în a vă face o idee despre acest pachet și cât de ușor poate fi folosit acasă sau în clasă.

E o muncă de câteva săptămâni în spate, dar astăzi lucrând cu Anastasia mi-am dat seamă ca a meritat. Abia aștept primele feedback-uri!

Cu entuziasm și dorința de a aduce bucuria Crăciunului prin aceste resurse, 

Profesoara de Joacă

Te-ar putea interesa și...